Ομόνοια – Ανόρθωση: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και το λάθος του Τράττου

Από την εκτέλεση κόρνερ του Τζόρντι Γκόμεθ προήλθε το «χρυσό» αυτογκόλ από τον Ντούρις, με το οποίο η Ομόνοια πήρε ίσως την πιο σημαντική νίκη της έως την επόμενη επί της Ανόρθωσης με 1-0. Ο Ισπανός κάνει εξαιρετική σεζόν. Στα 34 του χρόνια, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της φετινής Ομόνοιας. Ποδοσφαιριστής «κλειδί» αφού δίνει λύσεις, τόσο ανασταλτικά όσο και στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας του.

Η κρίσιμη φάση

Φυσικά αυτή στο 49’, όταν η Ομόνοια πήρε προβάδισμα. Γκολ το οποίο διαχειρίστηκε άψογα μέχρι το τέλος και έφθασε σε μια πολύτιμη νίκη. Οι πράσινοι έχουν ηρεμία και συγκέντρωση στο παιχνίδι της και ιδιαίτερα στα ντέρμπι, αφού σε όλα που νίκησαν είχαν πάρει το προβάδισμα.

Η διαιτησία

Το σημαντικότερο λάθος του Τράττου έγινε νωρίς, στο 3ο λεπτό. Ο Ορτέγα παίζει μπάλα εντός περιοχής και ο Νταουσβίλι φαίνεται να τον πατά στο πόδι. Έβγαλε το ντέρμπι χωρίς να δείξει κίτρινη κάρτα (!), ωστόσο υπήρξαν περιπτώσεις που θα μπορούσε να κάνει τη χρήση της. Καλή η παρουσία των βοηθών Σωτηρίου και Πέτρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ