aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ: Τα πάντα για τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν

Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ: Τα πάντα για τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν

Ομόνοια και Ανόρθωση μαθαίνουν σήμερα τον αντίπαλο ή τους πιθανούς αντιπάλους στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ εάν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν και Ραπίντ Βιέννης. Αμφότερες βρίσκονται στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και αν προκριθούν, θα αγωνισθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα μεταπηδήσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει στις 14:00 και μια ώρα αργότερα αυτή για πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που μαθαίνει αντίπαλο ασφαλώς η ΑΕΛ, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάχ.

Εχουμε και λέμε: Σε περίπτωση πρόκρισης, οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι: Αλκμάαρ (Ολλανδία), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Ζορία Λουχάνσκ (Ουκρανία), Αντβέρπ (Βέλγιο), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Ράντερς (Δανία) και των ηττημένων των ζευγαριών Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Κλουζ (Ρουμανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Ολυμπιακός (Ελλάδα) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

Σε περίπτωση αποκλεισμού, οι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ είναι ο νικητής των ζευγαριών Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Τόρσβαν (Νησιά Φαρόε), Λίνφιντ (Βόρεια Ιρλανδία)-Φόλα Ες (Λουξεμβούργο), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Τέουτα (Αλβανία), Ρίγα (Λετονία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα), Πρίστινα (Κοσόβο)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία).

Οσον αφορά στην Ανόρθωση, εάν περάσει τη Ραπίντ θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κάποιαν από τις ακόλουθες ομάδες: Αλκμάαρ (Ολλανδία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία), Αντβέρπ (Βέλγιο) και Ράντερς (Δανία).

Στο ανεπιθύμητο σενάριο για τους κυανόλευκους, να αποκλειστούν δηλαδή από τους Αυστριακούς, θα μεταπηδήσουν στο Κόνφερενς Λιγκ και οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια, Σότσι (Ρωσία) – Παρτιζάν (Σερβία), Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Κοπεγχάγη (Δανία), Σλασκ (Πολωνία) – Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), η Ρόμα (Ιταλία) και ο ηττημένος από την αναμέτρηση Γιάπλονετς (Τσεχία) – Σέλτικ (Σκωτία).

Τέλος, εάν η ΑΕΛ προκριθεί απέναντι στην Καραμπάχ και περάσει στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει μια από τις ακόλουθες ομάδες: ΤΣΣΚΑ Σόφιας ή Όσιγεκ (ηττημένο ζευγαριού), Πάσος Φερέιρα ή Λάρνε (νικητή ζευγαριού), Μπρέινταμπλικ ή Αμπερντίν (νικητή ζευγαριού), Τσουκαρίτσκι ή Χάμαρμπι (νικητή ζευγαριού).

Στην κλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ, θα σχηματιστούν 22 ζευγάρια και οι νικητές θα συναντήσουν στους ομίλους τις 10 ομάδες που θα αποκλειστούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 19 και 26 Αυγούστου, με παράταση και πέναλτι, εάν απαιτείται μετά τον δεύτερο αγώνα. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει στις 27 Αυγούστου. Την ίδια μέρα θα γίνει και η αντίστοιχη στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ