aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια – ΑΕΛ: Ο Ματ τα μισά (!), η καθοριστική φάση και τα λάθη των...

Ομόνοια – ΑΕΛ: Ο Ματ τα μισά (!), η καθοριστική φάση και τα λάθη των βοηθών

Ο Mατ Ντάρμπισαϊρ με το γκολ που πέτυχε με το «καλημέρα» στο ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, οδήγησε τους «πράσινους» σε άλλη μια σημαντική επιτυχία. Έφθασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα, τα μισά που πέτυχε η ομάδα του, ενδεικτικό στοιχείο για τη συνεισφορά του έμπειρου επιθετικού. Κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, με το οποίο δείχνει να αφήνει πίσω του την κακή περσινή σεζόν.

Η καθοριστική φάση

Το γκολ από τα… αποδυτήρια που πέτυχε η Ομόνοια με τον Ντάρμπισαϊρ έκρινε το ντέρμπι. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε από θέση οφσάιντ, σε μια φάση που ξέφυγε από τον πρώτο βοηθό. Παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στη συνέχεια, το 1-0 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος.

Η διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές κρίνεται η παρουσία του Τιμόθεου Χριστοφή. Κάκιστη η παρουσία του πρώτου βοηθού Χαράλαμπου Γεωργίου στο ντέρμπι του ΓΣΠ. Στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Ντέρμπισαϊρ μόλις στο 3’, κακώς δεν σήκωσε το σημαιάκι αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 14’, κακώς υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λέσγιακς, σε καλή προϋπόθεση για την Ομόνοια. Στο 44’ ο Ντέρμπισαϊρ έφυγε από θέση οφσάιντ και κακώς δεν σήκωσε το σημαιάκι του. Το λάθος του δεύτερου βοηθού Παύλου Γεωργίου, έγινε στο τέλος (90’+4’), όταν ο Κακουλλής έφυγε πίσω από τη μεσαία γραμμή και κακώς σήκωσε το σημαιάκι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ