Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια 29Μ για καταγγελίες Χατζηγεωργίου: Κάλεσαν την Αστυνομία για έρευνα μέσω του κλειστού κυκλώματος

Ομόνοια 29Μ για καταγγελίες Χατζηγεωργίου: Κάλεσαν την Αστυνομία για έρευνα μέσω του κλειστού κυκλώματος

Από τα… σύννεφα έπεσαν στην Ομόνοια 29Μ όταν πληροφορήθηκαν το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης με την Πάφος FC και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον διαιτητή Παναγιώτη Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο διαιτητής, ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου, μαζί με άλλα πρόσωπα προπηλάκισαν τη διαιτητική ομάδα έξω από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια τον χαστούκισε.

Στο «στρατόπεδο» των πρασίνων υπάρχει αναστάτωση από τις πολύ σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες ξεφεύγουν τα στενά αθλητικά πλαίσια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy κάλεσαν από μόνοι τους την Αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό, μέσω του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο γήπεδο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης».

Η διοίκηση της νεοφώτιστης στην Α’ Κατηγορία ομάδας επιφυλάσσει την απάντησή της στις καταγγελίες Χατζηγεωργίου, αφού θα τοποθετηθεί αφού παρακολουθήσουν το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ