aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΟμόνοια 29Μ: Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της με τους Κύπριους

Ομόνοια 29Μ: Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της με τους Κύπριους

Πιστεύει στον Κύπριο ποδοσφαιριστή η Ομόνοια 29ης Μαΐου και δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία της στην παρθενική παρουσία της στην Α’ Κατηγορία. Γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια απόκτησης παικτών που έχουν την εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι οι Βαγγέλης Κυριάκου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Στέφανος Μουχτάρης, ενώ δεν αδιαφορεί για τους Ζαχαρίου και Ψάλτη, που τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιό τους με την Ομόνοια.

«Είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και ταλαντούχοι παίκτες. Σίγουρα είναι παιδιά που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους» σχολίασε ο Γιώργος Πετράκης μιλώντας στον Σούπερ Σπορ. Όσον αφορά στην προσπάθεια για ξένους παίκτες, η ελληνική αγορά θα απασχολήσει περισσότερο, αλλά δεν θα είναι η μόνη. «Το πρώτο μέλημα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα απόλυτα ανταγωνιστική. Να μπουν οι βάσεις έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια» σημείωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Πετράκης: «Το κίνητρο και ο κόσμος»

Ο Γιώργος Πετράκης, για την απόφασή του να συνεχίσει στην Ομόνοια 29Μ, είπε: «Οποιαδήποτε δουλειά είναι μια νέα πρόκληση. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση. Το κίνητρο και ο κόσμος, ήταν πολύ σημαντικό σημείο της απόφασής μου. Εντυπωσιάστηκα από τη δομή και την σκέψη που έχουν οι άνθρωποι που φτιάχνουν την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ