Ο επικεφαλής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM τόσο για την ψεσινή ήττα από την Πάφος FC (1-2) όσο και για το ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Ομόνοια Λευκωσίας.
Ενδιαφέρουσες είναι οι τοποθετήσεις του για το επίμαχο θέμα της παρουσίας των φιλοξενούμενων οπαδών στο «Γλαύκος Κληρίδης / Κατωκοπιά – Επιστροφή».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αδάμος Ευσταθίου.
Για την αστυνομική σύσκεψη για τον αγώνα με την Ομόνοια και τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων: «Εμείς δεν έχουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση. Έχουμε διαβάσει ότι υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις. Είναι πάγια θέση μας ότι θέλουμε τους φιλοξενούμενους οπαδούς στα γήπεδα. Δεν αποφασίζουμε εμείς, δεν μετρά ούτε η άποψη μας για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Δεν επιλέγουμε ποιοι οπαδοί θα έρθουν στην Περιστερώνα. Δεν έχουμε ενημέρωση αν υπάρχει αντίδραση από την αστυνομική διεύθυνση Μόρφου, από εσάς το μαθαίνω τώρα. Όταν λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις μετά ανοίγει η όρεξη. Τι πιο εύκολο για την αστυνομική διεύθυνση να πει ότι δεν θέλει να γίνει μετακίνηση, είναι πολύ πιο εύκολη η δουλειά τους. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι προχωρούμε κανονικά για να πάρει εισιτήρια η Ομόνοια Λευκωσίας».
Για την ήττα από την Πάφο: «Είχαμε μια καλή παρουσία. Η Πάφος έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Μας μένει λίγο η πικρία για το πως δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Είναι βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας μας. Εμείς θα παλεύουμε μέχρι το τέλος».
Για το ματς με την Ομόνοια: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Όπως παλέψαμε όλα τα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες, θα παλέψουμε και το ματς της Παρασκευής».














