aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞέσπασμα χαράς στο Fan Club Lakatamias: «Ο εφιάλτης έγινε όνειρο» (video)

Ξέσπασμα χαράς στο Fan Club Lakatamias: «Ο εφιάλτης έγινε όνειρο» (video)

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας στο οίκημα του συνδέσμου οπαδών «Fan Club Lakatamia» το βράδυ της Τετάρτης. Μετά τη λήξη του αγώνα στη Βαρσοβία που βρήκε το «τριφύλλι» να κερδίζει 2-0 τη Λέγκια και να προκρίνεται στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ οι οπαδοί των πρασίνων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς τραγουδώντας τον ύμνο της Ομόνοιας.

Η ανάρτηση των οπαδών της Ομόνοιας

«Ομόνοια Λαός πρόκριση…

Αυτές ακριβώς τις στιγμές είναι που ο πόνος γίνεται χαρά, η πίκρα μετατρέπεται σε λύτρωση, ο καημός γίνεται περηφάνια και ο εφιάλτης μοιάζει πλέον με το πιο όμορφο όνειρο.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο ένα τεράστιο μπράβο για την κατάθεση ψυχής που έγινε στην Πολωνία. Ο Προφεσόρ εκ Νορβηγίας για ακόμα μια φορά δίδαξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Επίσης ευχαριστούμε όλα μας τα μέλη που κατέκλυσαν τον σύνδεσμο μας! Αυτά μας αξίζουν αδέλφια διότι δεν λείψαμε ούτε λεπτό απ’ το πλευρό της ομάδας μας όταν αυτή μας πονούσε.

Στο στήθος με το ένδοξο τριφύλλι, Ομόνοια στο γήπεδο πετάς!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ