aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒροχή εξελίξεων στην Ομόνοια!

Βροχή εξελίξεων στην Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι εξελίξεις στην Ομόνοια, όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα μοιάζουν με τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στην Κύπρο. Δηλαδή, θα πέφτουν σαν βροχή! Άλλωστε, ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς ετοίμασε το έδαφος και απομένει να αρχίσει να υλοποιεί το πλάνο του. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχει δίπλα του τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, που θα καλείται να ετοιμάζει από τη μια τα συμβόλαια για αυτούς που θα φορέσουν το τριφύλλι και από την άλλη να τερματίζει για όσους θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης: Οι επενδυτές ανεβάζουν πήχη, προσδοκίες και λογικά το επίπεδο

Πρωτίστως, θα κλείσει το θέμα προπονητή. Η ανακοίνωση ίσως προκύψει ακόμη και σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο. Αυτός που κάνει παιχνίδι είναι ο τεχνικός διευθυντής, που κατέληξε στις βασικές επιλογές του και ετοιμάζεται για την αποφασιστική κίνηση, να αποσπάσει την υπογραφή του εκλεκτού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως, αυτός που βρίσκεται σε περίοπτη θέση είναι ισπανόφωνος.

Διαβάστε επίσης: Ρίχνει €275.000 για… ενδυνάμωση ο Παπασταύρου

Ακολούθως, τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα λάβουν αποφάσεις που αφορούν στο υφιστάμενο ρόστερ. Ήδη, ο Γκόμεθ αξιολόγησε τους ποδοσφαιριστές, έχει άποψη, άρχισε τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όμως την απόφαση για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν θα τη λάβει αφού ακούσει και τη γνώμη του προπονητή. Επίσης, ο Γκόμεθ θα επιδιώξει να κρατήσει στην ομάδα τους Χριστοδούλου, Φιλιώτη και Κατσαντώνη, τρεις νεαρούς που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό τους.

Διαβάστε επίσης: Ανακαίνιση στο «Ηλίας Πούλλος» σε δύο φάσεις

Αφού «τρέξουν» τα πιο πάνω, σταδιακά θα αρχίσει και η στελέχωση της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές, που τους γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί πως είναι ικανοί να συμβάλουν ώστε η Ομόνοια να κάνει πρωταγωνιστική πορεία τη νέα σεζόν. Έβαλε στο μάτι και κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας, ενώ απασχολούν κι άλλοι που πέρασαν και άφησαν θετικές εντυπώσεις. Άμεσα, λοιπόν, θα έλθουν τα νέα για τους φίλους της Ομόνοιας και αναμένεται να είναι μαζεμένα και ευχάριστα.

Διαβάστε επίσης: Δεν το κουνάει από το «Ηλίας Πούλλος»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ