aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒΙΝΤΕΟ: «Ο Παναγιώτης θα είναι για πάντα μαζί μας»

ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Παναγιώτης θα είναι για πάντα μαζί μας»

Η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία συνόδευε βίντεο με στιγμές πριν την έναρξη του ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όπου ο πρόεδρος των «πρασίνων» Σταύρος Παπασταύρου κατέθεσε ανθοδέσμη στο σημείο από όπου ο αδικοχαμένος οπαδός της ομάδας Παναγιώτης Χριστοφόρου συνήθιζε να παρακολουθεί τα παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση: «Ο Παναγιώτης θα είναι για πάντα μαζί μας, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε στιγμή χαράς και λύπης, στην αγωνία και την ένταση των αγώνων, σε κάθε κτύπημα της μπάλας! Στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου, κατέθεσε ανθοδέσμη στο σημείο από όπου ο Παναγιώτης Χριστοφόρου συνήθιζε να παρακολουθεί τα παιχνίδια της Ομόνοιας, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την αιώνια πίστη του προς τον τιμημένο μας Σύλλογο. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ