aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒγάζει το τριφύλλι ο Κολοβός, περιμένει το χρήμα η Ομόνοια

Βγάζει το τριφύλλι ο Κολοβός, περιμένει το χρήμα η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία του Δημήτρη Κολοβού στην Ομόνοια ήταν πολύ σύντομη. Μετά από μερικούς μήνες (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο), ο διεθνής Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν, όπως αναμενόταν άλλωστε, από τους πράσινους.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ομόνοιας, επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος αφού «ψάχνεται» για νέα ποδοσφαιρική στέγη. Αυτό που μένει είναι, να φθάσει στο Σύλλογο της Λευκωσίας πρόταση που να τον ικανοποιεί, ώστε να ανάψει πράσινο φως για παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έδεσε» για τρία χρόνια τον Παναγιώτου! (δηλώσεις)

Πιθανότατα η πλευρά του ποδοσφαιριστή να δώσει το ποσό που απαιτεί η Ομόνοια για να μείνει ελεύθερος και ακολούθως να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε άλλη ομάδα. Πιθανότατα αυτή να είναι ο Ατρόμητος, όμως όλα είναι πιθανά. Οι πράσινοι, εφόσον πάρουν το ποσό που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν (περίπου €130.000, αν και αρχικά αξίωναν €200.000), θα λυθεί η συνεργασία τους με τον Κολοβό.

Διαβάστε επίσης: Ζίβετς: «Παράπονο από την Ομόνοια, χάλια γήπεδα, χάος στο πρωτάθλημα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ