aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤρίτη ήττα για την Ομόνοια και επιστροφή στην Κύπρο…

Τρίτη ήττα για την Ομόνοια και επιστροφή στην Κύπρο…

Δεν τα κατάφερε ούτε στο τρίτο παιχνίδι η Ομόνοια που γνώρισε την ήττα με 5-6 από την Λέο Αρμενίας στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι του main round του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου ήταν οι Μαντέλι (3), Λακκούφης και ένα αυτογκόλ.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα από την Αρμενία που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 8′. Η Ομόνοια με δυο γκολ του Μνατέλι μέσα σε ένα λεπτό (9′) γύρισε το παιχνίδι και στο 15′ πέτυχε και τρίτο γκολ με αυτογκόλ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως η Λέο μείωσε.

Στο β’ ημίχρονο ο Μαντέλι έκανε το 4-1, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ομάδα από την Αρμενία ανέβασε στροφές και κατάφερε με τέσσερα τέρματα να φέρει τούμπα το ματς, κάνοντας το 6-4, με την Ομόνοια να μειώνει στο τέλος για το τελικό 6-5. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο θεσμό για την Ομόνοια, που επιστρέφει στην Κύπρο με αρκετές εμπειρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ