aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤώρα, έχουν ένα λόγο παραπάνω!

Τώρα, έχουν ένα λόγο παραπάνω!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θα το ζήσουν και αυτό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ως γνωστόν, οι πράσινοι δεν θα έχουν τον προπονητή τους στον πάγκο, στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, λόγω της γνωστής τιμωρίας. Είναι ένας επιπλέον λόγος για τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Να την αφιερώσουν στον προπονητή τους, που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα.

Ο Τζον Κάρβερ, μπορεί να δέχεται κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας αφού παραμένει αδιόρθωτη, παρά τις υποσχέσεις του, ωστόσο απ’ όσα διαρρέουν από το «Ηλίας Πούλλος» έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές. Έχουν να λένε τα καλύτερα για τον τρόπο που δουλεύει ο Άγγλος τεχνικός και την προσέγγισή του, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Αύριο, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να δώσουν το κάτι παραπάνω, φθάνοντας στο διπλό και για τον Κάρβερ, πέρα από ότι το θέλουν πρωτίστως για τον εαυτό τους. Θα είναι η απάντηση στην αμφισβήτηση στο πρόσωπό τους. Είναι στα δικά τους πόδια να το πετύχουν και μαζί να κερδίσουν πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, θα επαναφέρουν μια και καλή την ηρεμία. Ακόμη, η Ομόνοια θα διατηρήσει το αήττητο, θα παραμείνει στο γκρουπ των ομάδων που προπορεύονται, ενώ βγάζοντας νικηφόρα το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, θα φωνάξει παρούσα στη διεκδίκηση των υψηλών της στόχων.

Ο Τζον Κάρβερ γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα πως, το πρόβλημα της ομάδας του εστιάζεται στην αμυντική της συμπεριφορά. Γι’ αυτό και στις προπονήσεις έδωσε έμφαση σ’ αυτό τον τομέα, αναμένοντας βελτίωση. Προτίθεται να προβεί και σε κάποιες αλλαγές, ευελπιστώντας ότι θα συμβάλουν κι αυτές για μια αλλαγμένη εικόνα προς το καλύτερο.

Ο Σοϊλέδης είναι έτοιμος και ενδέχεται να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και να μετακινηθεί ο Παντελιάδης ως στόπερ, με τον Νασιμέντο να μένει στον πάγκο. Επίσης, ο Κλέιτον διεκδικεί εκ νέου θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ υποψήφιος είναι και ο Κατελάρης. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ