aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο βλέμμα στο ντέρμπι με την «Κυρία»

Το βλέμμα στο ντέρμπι με την «Κυρία»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας, η οποία συνοδεύτηκε με το ευρύ 5-1, σκόρπισε νέα χαμόγελα στις τάξεις της Ομόνοιας, όμως ως εκεί. Ήταν απλώς άλλη μια νίκη και επιβεβαίωση ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως, αυτή η σταθερότητα και η συνέπεια των τελευταίων εβδομάδων θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Μόνο έτσι θα μπορούν όλοι στον σύλλογο να ελπίζουν σε έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και το επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την προσεχή Τετάρτη, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Χαρακτηρίζεται και κομβικής σημασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άλμα της Ομόνοιας στο πιο ψηλό εμπόδιο

Την Τετάρτη το πρωί η ομάδα έκανε αποκατάσταση και αποθεραπεία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας τα μέλη του τεχνικού τιμ παρακολούθησαν τρεις αγώνες, Πάφος – Ανόρθωση, Απόλλων – ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ – Δόξα. Δείγμα ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Χθες παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το ντέρμπι που ακολουθεί. Ο Πέτεφ μετρά την επάνοδο των Άλεξ Σοάρες και Κατελάρη. Θα απουσιάσει και πάλι ο Κανού, ενώ για την ώρα είναι αμφίβολος ο Μιχαΐλοφ. Σήμερα το απόγευμα θα γίνει εκτίμηση της κατάστασής του. Οι πράσινοι θα πάνε με αυξημένες επιλογές, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ