aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο παλεύουν για το «διαζύγιο» με Φαμπρίσιο

Το παλεύουν για το «διαζύγιο» με Φαμπρίσιο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι προσπάθειες από πλευράς Ομόνοιας για αποδέσμευση του Φαμπρίσιο συνεχίζονται, με τη διοίκηση να βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, με σκοπό το όσον πιο ανώδυνο οικονομικά διαζύγιο. Ακόμη δεν υπάρχει θετική κατάληξη στο όλο θέμα, όμως θεωρείται δεδομένο ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, αρχικά με τη διαγραφή του ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Τα «θέλω» του Πέτεφ βγαίνουν στο χορτάρι

Στόχος των πρασίνων είναι να επανεγγραφεί το συντομότερο ο Τουρέ, για τον οποίο ο Ιβάιλο Πέτεφ άναψε το πράσινο φως, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά την ομάδα και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Απ’ εκεί και πέρα, ο Εκίθα αξιολογείται επί καθημερινής βάσεως ώστε να διαφανεί αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και σύντομα θα παρθεί η απόφαση εάν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα διατηρηθεί στις τάξεις της Ομόνοια ή θα αποτελέσει παρελθόν για να γίνει κίνηση απόκτησης άλλου οπισθοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: «Δική μας υποχρέωση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ