aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο 24ωρο στοίχημα της Ομόνοιας

Το 24ωρο στοίχημα της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με το αποψινό 1-1 του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, η Ομόνοια έπεσε από την κορυφή επειδή υστερεί στην ισοβαθμία (2-1, 0-0, 0-1, τα έως τώρα μεταξύ τους αποτελέσματα). Στόχος της, όμως, είναι να επανέλθει σε διάστημα 24 ωρών με κυριακάτικο (12/4) τρίποντο στο ΓΣΠ απέναντι στον Ολυμπιακό (έστω και αν της αρκεί και ο βαθμός για να προσπεράσει τους κυανόλευκους, αφού ας μην ξεχνάμε πως στο κόλπο βρίσκεται και η ΑΕΛ, που θα αγωνιστεί αύριο με την ΑΕΚ).

Θέλει να κάνει, δηλαδή, ό,τι και στην 27η αγωνιστική, όταν μετά το 3-0 της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, επικράτησε την Κυριακή 28 του ίδιου μήνα (και τότε) του Ολυμπιακού με 1-0 στο Μακάρειο.

Το «τριφύλλι» έπιασε πρωτιά στην 25η αγωνιστική σε συνδυασμό της νίκης επί του Ερμή με 2-0 και της ήττας του Απόλλωνα από την ΑΕΛ με 1-2. Από τότε δεν υποχώρησε ποτέ μετά την ολοκλήρωση αγωνιστικής και αυτό θέλει να κάνει στην εν εξελίξει (32η) και φυσικά έως το τέλος του πρωταθλήματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ