aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤιάγκο: «Είναι απλό και ο κόσμος πρέπει να το αντιληφθεί...»

Τιάγκο: «Είναι απλό και ο κόσμος πρέπει να το αντιληφθεί…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το δικό τους μαρτύριο με την πανδημία του κορωνοϊού, ζουν και οι ποδοσφαιριστές καθότι το να απέχουν από τις προπονήσεις (αυτές στο γήπεδο), από τους συμπαίκτες τους και να παραμένουν μακριά από την ενεργώ δράση, σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται εύκολα και τα συναισθήματα είναι αρκετά παράξενα. Τόσο παράξενα που μόνο οι ίδιοι παίκτες καταλαβαίνουν, πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε που δεν είναι στη θέση τους.

Ειδικά για τους ξένους, το μαρτύριο είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθότι βρίσκονται μακριά από γονείς, αδέλφια, συγγενείς, συντρόφους και παιδιά (μερικοί) και η σκέψη τους είναι και σε αυτούς. Επικοινωνήσαμε με τον Τιάγκο Φερέιρα της Ομόνοιας, μέσω των Social Media. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε μπάλα σε τρεις διαφορετικές Ηπείρους (Λατινική Αμερική, Ασία, Ευρώπη), ένα πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής του το έζησε μακριά από τους «δικούς» του και παρόλο που μας τόνισε πως δεν αισθάνεται και τόσο καλά με όλο αυτό το κακό που βιώνει όλος ο πλανήτης, παραμένει αισιόδοξος και δυνατός.

«Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι ΟΚ, αλλά προσπαθώ να παραμείνω ασφαλής, όπως ο περισσότερος κόσμος. Αυτός ο κορωνοϊός μας “σκοτώνει”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά τα μέτρα της Κυπριακής Κυβέρνησης και αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης».

Ακολούθως υπογράμμισε: «Επειδή όταν είμαστε στο σπίτι, προστατευόμαστε. Πρέπει να σεβαστούμε και αυτούς που είναι στα νοσοκομεία, τους ασθενείς αλλά και αυτούς που εργάζονται και σώζουν ζωές. Είναι απλό: Μένουμε στο σπίτι και μαζί έτσι καταπολεμάμε τον ιό. Αυτό θέλω να πω».

«Τα πρωινά κάνουμε προπόνηση μέσω διαδικτύου με τον γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη και το απόγευμα το απολαμβάνω με τη σύντροφό μου και την κορούλα μου και την αδελφή μου, βλέπουμε ταινίες», πρόσθεσε όσον αφορά στο πως κυλάνε οι πλείστες μέρες.

«Η συμβουλή μου είναι ο κόσμος να παραμείνει σπίτι, να είναι δυνατός, να απολαύσει στιγμές με την οικογένεια και αυτό θα κρατήσει τους ίδιους τους ανθρώπους και τους γύρω του ασφαλείς», τόνισε καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ