aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Θλίψη για την Άλκηστις, ο πατέρας της ήταν βασικό μέλος της Ομόνοιας το '48»

«Θλίψη για την Άλκηστις, ο πατέρας της ήταν βασικό μέλος της Ομόνοιας το ’48»

Σε ανάρτηση προέβη η Ομόνοια μέσω Twitter για την Άλκηστις Παυλίδου η οποία έφυγε από την ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Όπως σημειώνεται επίσης στο… τιτίβισμα, πατέρας της Άλκηστις ήταν ο Χαμπής Φιλίππου, βασικό στέλεχος της πρώτης ανδρικής ομάδας των πρασίνων της Λευκωσίας.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Άλκηστις Παυλίδου, που έφυγε σήμερα μετά από περήφανη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Άλκηστις υπήρξε αγαπημένη, επιτυχημένη και δημοφιλής ηθοποιός και θα παραμείνει αξέχαστη μέσα από τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε. Πατέρας της Άλκηστις ήταν ο Χαμπής Φιλίππου, βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη», τονίζεται.

Στη φωτογραφία οι παίκτες της Ομόνοιας εμφανίζονται όρθιοι: Παναγιώτης Ταλιάνος, Ανδρέας Καρυόλου, Χαμπής Φιλίππου, Αγησίλαος Τσιαλής, Τικράν Μισιριάν, Γωγάκης Καραγιάννης, Κιλίς Μπετικιάν, Χατζάκ Μπαλατονί, Τάκης Σκαλιώτης, Ρομπέρ Κονστανιάν, Κώστας Λυμπουρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ