«Προώθηση παικτών στην ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο άμεσο μέλλον, είμαι σίγουρος»

Ο Γιώργος Ιωάννου για την πορεία της Ομόνοιας U16...

Ο προπονητής της Ομόνοιας U16, Γιώργος Ιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων για τη διακοπή δύο εβδομάδων του πρωταθλήματος, αξιολόγησε την πορεία της ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια.

Για την διακοπή: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Είναι κάτι που συμβαίνει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή και να δουλέψουμε».

Για την πορεία της ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές: «Στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά. Πρέπει να εντοπίσουμε σε ποια σημεία θα πρέπει να εστιάσουμε τόσο ατομικά αλλά και ομαδικά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη διάθεση, τη βελτίωση και την αφοσίωση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου».

Όσον αφορά στη συνέχεια: «Θα δουλέψουμε στη χημεία της ομάδας και στη διαχείριση. Θέλω οι παίκτες μου να κατανοήσουν καλύτερα τους ρόλους τους. Ακόμα θα δώσουμε έμφαση στην ατομική τακτική και τεχνική. Είμαι σίγουρος ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε μερικούς από τους παίκτες μας στην Α’ ομάδα».

Για την ώρα η Ομόνοια U16 βρίσκεται στην έκτη θέση με 6 βαθμούς (δύο νίκες, δύο ήττες) και συντελεστή τερμάτων 8 υπέρ και 5 κατά. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ