Τελικά το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι ο Ντάρμπισαϊαρ

Μιλάμε για τον Ντάρμπισαϊαρ και όχι έναν ποδοσφαιριστή της σειράς ή ένα μικρό που τώρα μπαίνει στην ομάδα...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από οκτώ μήνες αγωνιστικής δράσης, με την Ομόνοια να πραγματοποιεί άλλη μια τραγική σεζόν, ο Γιάννης Αναστασίου εντόπισε το πρόβλημα της ομάδας. Είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Γεγονός που δικαιολογεί και την τρίμηνη απουσία του από το αρχικό σχήμα. Λίγο ή πολύ αυτό μας είπε ο τεχνικός της Ομόνοιας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Απόλλωνα.

Έδωσε, λέει, την ευκαιρία και στον Ντάρμπισαϊαρ, έπαιξε βασικός επί εποχής του, δεν ικανοποίησε και αποφάσισε να τον μονιμοποιήσει στον πάγκο. Ποιον; Τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος τις προηγούμενες δυο σεζόν κι ας μην κάνει καλή σεζόν φέτος. Με τη λογική του Αναστασίου τι κάνει δηλαδή ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς, δεν ξέρω ποιοι θα έπρεπε να παίζουν.

Να θυμίσω τι είπε ο Αναστασίου μετά το ματς με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου»: «Δεν υπάρχει κανείς παίκτης στην Ομόνοια αυτή τη στιγμή που δικαιούται να πει ότι αξίζει να παίζει βασικός. Είναι σκληρό, αλλά είναι αλήθεια». Ακόμη, σε 2-3 περιπτώσεις επισήμανε: «Αυτοί είμαστε, αυτοί ήμασταν σε όλη τη σεζόν, δεν μπορούμε να αλλάξουμε».

Θεωρώ πως, ο Ντάρμπισαϊαρ αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού, τον οποίο κέρδισε με την παρουσία του στην Ομόνοια με την έλευσή του το καλοκαίρι του 2016. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει και τα κάτω του και ο Αναστασίου είμαι σίγουρος ότι ξέρει, τι πέρασε ο ποδοσφαιριστής τους προηγούμενους μήνες και θα έπρεπε να τον χειριστεί αναλόγως και όχι να προσπαθεί να τον εκθέσει, λέγοντας πως πήρε ευκαιρίες.

Μιλάμε για τον Ντάρμπισαϊαρ και όχι έναν ποδοσφαιριστή της σειράς ή ένα μικρό που τώρα μπαίνει στην ομάδα. Κι αν σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών, του έδινε φανέλα βασικού σε ένα, δύο, τρία παιχνίδια και έμενε στα ρηχά, τότε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί και η θέση του Ελλαδίτη προπονητή. Τώρα, όμως, δεν πείθει με τα λεγόμενά του.