aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυνελήφθη πρώην παίκτης της Ομόνοιας, κίνδυνος φυλάκισης έως και πέντε χρόνια

Συνελήφθη πρώην παίκτης της Ομόνοιας, κίνδυνος φυλάκισης έως και πέντε χρόνια

Με ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια κινδυνεύει ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας, Θεόφιλους Σόλομον. O Νιγηριανός επιθετικός που πέρασε ένα «φεγγάρι» από το «τριφύλλι» το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2017-18 (7 συμμετοχές, 1 γκολ) συνελήφθη από την Αστυνομία της Αλβανίας μετά από καταγγελία της συντρόφου για άσκηση βίας που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του «Panorama Sport» ο 25χρονος επιθετικός που ανήκε στην Παρτιζάνι Τιράνων από το Καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 τέθηκε χθες υπό κράτηση μετά από έντονη συζήτηση που είχε με τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου έξω από το σπίτι της.

Με βάση το ρεπορτάζ στην σκηνή υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες. Εφόσον κριθεί ένοχος ο νόμος για ενδοοικογενειακή βία στην Αλβανία προβλέπει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόλομον συμφώνησε με την Al Qadsia του Κουβέιτ, αλλά δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Όπως αναφέρει η «Panorama Sport» πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν ότι καταγγέλθηκε από γυναίκα με τα αρχικά E.Π. για ενδοοικογενειακή βία και έχει εφεσιβάλει την απόφαση για προσωποκράτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ