aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυγκλονίζει ο Κατελάρης για το ρατσιστικό επεισόδιο: «Δεν ήθελα να παίξω. Έφυγα»

Συγκλονίζει ο Κατελάρης για το ρατσιστικό επεισόδιο: «Δεν ήθελα να παίξω. Έφυγα»

Δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ζαλαεγκερζέγκι ο Φάνος Κατελάρης, ο οποίος μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ξεκαθάρισε τον λόγο. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Ομόνοια και παραχωρήθηκε στην ουγγρική ομάδα ως δανεικός, τονίζει μεταξύ άλλων πως σταμάτησε την προθέρμανση του, καθώς συμπαίκτης του δέχθηκε φραστική ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Πρώτη απ’ όλα είμαι άντρας και πιο συγκεκριμένα ένας μαύρος άντρας. Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Σήμερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνέβη κάτι δραματικό στην προθέρμανση που ακολουθούσα. Οι φίλαθλοι μας έβγαζαν κραυγές μαϊμούς, λόγω του χρώματος του. Έκαναν “θορύβους”. Συνέβη τρείς φορές πριν αποφασίσω να αποχωρήσω από το γήπεδο και να σταματήσω την προθέρμανση μου. Δεν ήθελα να αγωνιστώ. Τρεις εβδομάδες πριν όλοι παλεύαμε για τα δικαιώματα μας, και όλος ο πλανήτης σοκαρίστηκε από τη δολοφονία ενός μαύρου άντρα από αστυνομικό. Ξέρω μπορώ να σταματήσω τέτοιου είδους πράγματα, συμβαίνουν ότι κι αν κάνω. Στο μέλλον θα παλέψω για τα δικαιώματα μου και τα πιστεύω μου μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω. Δεν υπάρχει χώρος στον ρατσισμό εκτός και εντός γηπέδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ