aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυγκινητικός Μαργκάσα: «Δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω αυτό...»

Συγκινητικός Μαργκάσα: «Δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω αυτό…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Προχθές συμφώνησε προφορικά με την Ομόνοια για την επέκταση της συνεργασίας του για ακόμη δύο χρόνια, το ίδιο βράδυ έγινε γνωστό στην ανοιχτή συγκέντρωση της Λεμεσού και αποθεώθηκε από τον κόσμο και σήμερα μίλησε στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο Ρενάτο Μαργκάσα, εκ των αγαπημένων της πράσινης εξέδρας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική, στην απόφαση του να ανανεώσει, την πρόταση του Πανιωνίου, τη συνεργασία του με τον Πάμπο και τη στιγμή που ΔΕΝ ήθελε ποτέ να ζήσει.

Μαργκάσα… για πάντα στην Ομόνοια!

Μόνο που δεν βούρκωσε ο Μαργκάσα! (video)

«Η μέρα στο παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας δεν ήθελα ποτέ να τη ζήσω. Ήταν η χειρότερη μέρα για εμένα. Αυτά τα τρία λεπτά που έδωσε ο διαιτητής δεν ήθελα να τα ζήσω. Κρατώ το κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Επίσης, στο παιχνίδι με την Ντιναμό μπήκαμε 45 λεπτά για προθέρμανση και το ΓΣΠ ήταν γεμάτο. Αυτό θέλω να το ζήσω ξανά», είπε για τις στιγμή που δεν ήθελε ποτέ να ζήσει.

Ο Πανιώνιος «βοήθησε» την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ