aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτοιβάζονται τα βιογραφικά, ελκυστικός… προορισμός η Ομόνοια

Στοιβάζονται τα βιογραφικά, ελκυστικός… προορισμός η Ομόνοια

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού θα είναι οι μετεγγραφές ξένων/κοινωτικών που θα κάνει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αυτό το καλοκαίρι η Ομόνοια. Ωστόσο, δεν είναι και λίγα τα βιογραφικά παικτών που έχει παραλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αθλητικός Διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου αλλά και ο στενός του συνεργάτης και Υπεύθυνος του Τμήματος Σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης.

Το γεγονός και μόνο ότι η ομάδα της Λευκωσίας θα αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ, την κάνει ελκυστικό… προορισμό για αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως παραδέχθηκε και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού των πρωτευουσιάνων. «Προτείνονται παίκτες από την εγχώρια και ξένη αγορά. Είναι διαφορετικό από πέρσι που έπρεπε να καταφέρουμε να τους πείσουμε πως χτίζεται κάτι νέο. Τώρα είναι διαφορετικό. Μπορεί να έχουμε πιο εύκολο έργο, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα».

Είναι αλήθεια ότι μετεγγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στο «πράσινο» ρεπορτάζ, ονόματα και ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τα πλείστα να διαρρέουν από τους ατζέντηδες σε μια προσπάθεια να πλασάρουν το… προϊόν τους, ωστόσο καμία επαφή δεν έχει γίνει από πλευράς «τριφυλλιού».

Δεν άρχισε η διαδικασία αξιολόγησης παικτών, καθώς όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Λάρκου: «Αν δεν ξεκαθαρίσουμε με τον Ακιντόλα και τους τερματοφύλακες, δεν θα προχωρήσουμε σε προτάσεις και συζητήσεις». Με βάση λοιπόν τα πιο πάνω, οι φίλοι της Ομόνοιας θα πρέπει να περιμένουν φιρμάνια για νέα αποκτήματα όταν πρώτα εκδοθούν ανακοινώσεις για το μέλλον των Ακιντόλα, Ουζόχο, Φαμπιάνο και Παντίλιμον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ