aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο περίμενε για τον Φάνο

Στο περίμενε για τον Φάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν προέκυψε εξέλιξη κατά τη χθεσινή μέρα για το θέμα με τον Φάνο Κατελάρη. Παρόλο που η Ομόνοια έχει ανοιχτή γραμμή με τη Λούγκο, η πρόταση που περιμένουν στο σύλλογο της Λευκωσίας ακόμη δεν έχει κατατεθεί. Ίσως αυτό να γίνει σήμερα. Οι Ισπανοί, σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουν στο «τριφύλλι», προτίθενται άμεσα να καταθέσουν την τελική τους πρόταση. Αυτή δεν θα έχει να κάνει μόνο με το ποσό που θα προσφέρει αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του.

Όπως πληροφορούμαστε, στην Ομόνοια παρουσιάζονται έτοιμοι να πουν το «ναι» εφόσον ικανοποιηθούν για το ποσό που θα λάβουν ως προκαταβολή αλλά και όπως η εξόφληση γίνει βραχυπρόθεσμα. Εξέλιξη μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή.

Η μπάλα είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της Λούγκο, που έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον και παρουσιάζεται αποφασισμένοι να κάνει «δικό» της τον 21χρονο διεθνή μεσοαμυντικό. Ο ποδοσφαιριστής παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, προσδοκώντας πως Ομόνοια και Λούγκο θα καταλήξουν και θα ανοίξει ο δρόμος μετακίνησής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ