aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτη μέγκενη ο Τζον Κάρβερ

Στη μέγκενη ο Τζον Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα παιχνίδι που φάνταζε δικό της, μετά το 2-0 στο 65ο λεπτό, η Ομόνοια βρήκε τον τρόπο να μην το κερδίσει, προκαλώντας εκ νέου τον έντονο προβληματισμό. Σ’ ένα ματς που η Ομόνοια δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, προηγήθηκε με 2-0 χάρις στην παρουσία του Χριστοφή που ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του.

Ωστόσο, λόγω της αδράνειας του προπονητή της, που δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα του να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα αλλά και της αδυναμίας της άμυνάς της σε δυο στατικές φάσεις, απώλεσε άλλους δυο βαθμούς.

Τα πυρά στρέφονται κατά κύριο λόγο προς τον προπονητή, όχι μόνο για το χθεσινό ματς και τη διαχείρισή του αλλά γενικότερα για το γεγονός ότι η Ομόνοια παραμένει αδιόρθωτη. Ο Κάρβερ βρίσκεται, πλέον, σε δύσκολη θέση και παρόλο που από πλευράς διοίκησης αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την όλη κατάσταση, δεν αποκλείεται στη σημερινή τακτική συνεδρία να τεθεί θέμα τεχνικής ηγεσίας.

Θα προηγηθεί συνάντηση του Αντώνη Τζιωνή με τον Νίκο Νταμπίζα, που συνηθίζεται μετά από κάθε αγώνα. Από πλευράς προέδρου θεωρείται βέβαιο πως θα ζητηθεί εξήγηση για την εικόνα της ομάδας, τα αποτελέσματα και την απομάκρυνσή της από τον στόχο της. Η άποψη του τεχνικού διευθυντή κρίνεται σημαντική και ικανή να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την όποια απόφαση ή εξέλιξη από πλευράς διοίκησης.

Οι διοικούντες την Ομόνοια, δεν μηδενίζουν τα πάντα αφού σε συνδυασμό με τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, διαπιστώνουν και θετικά στοιχεία που έχουν προκύψει στην τρέχουσα σεζόν. Η προώθηση και καθιέρωση του Κατελάρη αλλά και κάποιων άλλων νεαρών όπως του Παναγιώτου που κατέγραψε δυο 90λεπτα το τελευταίο διάστημα, η αντίδραση και ο χαρακτήρας που έβγαλε η Ομόνοια σε κάποια ματς και οι επιθετικές αρετές της, πιστώνονται στην τεχνική ηγεσία. Το Δ.Σ. θα τα προσμετρήσει όλα για το καλό της ομάδας, πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ