aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Στη… μάχη για τον Μαρτίνεθ, κερδίζει η Ομόνοια»

«Στη… μάχη για τον Μαρτίνεθ, κερδίζει η Ομόνοια»

Νέο ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει ξανά την Ομόνοια όσον αφορά στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Άνχελ Μαρτίνεθ (δεξιά στη φωτό), αλλά αυτή τη φορά το κάνει με διαφορετικό τρόπο, καθώς αναφέρεται πως το «τριφύλλι» κερδίζει τον ο Αστέρα Τρίπολης στη… μάχη της απόκτησης του Ίβηρα αριστερού μπακ (δείτε εδώ το δημοσίευμα από την «Heraldo.es»).

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσεγγίστηκε από τον τεχνικό των πρασίνων Χουάν Κάρλος Ολίβα και το προβάδισμα της Ομόνοιας οφείλεται στο γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ, γνωρίζει τον Μαρτίνεθ από την κοινή συνύπαρξή τους στην Εσπανιόλ.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει από τον Ιδιάκεθ και τον θέλει η Ομόνοια

Πάντως, εάν όντως έγινε κρούση στον ποδοσφαιριστή και συνάμα επιθυμεί και ο ίδιος να φορέσει τα πράσινα, δεν αναμένεται να προκύψουν δυσκολίες καθότι είναι εκτός πλάνων της Σαραγόσα (νέα ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ), παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν. Ο 27χρονος αριστερός μπακ μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς για τον ίδιο προέχουν τα δεσμά του γάμου (Σάββατο 30 Ιουλίου) και όχι τα… δεσμά με την επόμενή του ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ