aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡέστα για τον Σεμέδο!

Ρέστα για τον Σεμέδο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον θέλει και πιέζει για την απόκτησή του. Ο Γουίλι Σεμέδο αποτελεί την προτεραιότητα της Ομόνοιας για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της και πληροφορίες του «Goal» φέρουν τους πράσινους να πιέζουν με διάφορους τρόπους για να μετακινηθεί ο Γάλλος ποδοσφαιριστής από την Αλκή στην ομάδα τους.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε συνάντηση μεταξύ των προέδρων των δύο σωματείων, Αντώνη Τζιωνή για την Ομόνοια και Άντυ Λόππα για την Αλκή, με τον πρώτο να εκφράζει το ενδιαφέρον για τον Σεμέδο. Μάλιστα, η προσφορά του «τριφυλλιού» δεν απέχει και πολύ απ’ αυτήν της Σαρλερουά, που επίσης κατέθεσε πρόταση στην Αλκή για τον 23χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνητική εξέλιξη για Σεμέδο-Σαρλεούα;

Οι παράγοντες του συλλόγου της Λάρνακας έκαναν αντιπρόταση στους Βέλγους, οι οποίοι ακόμη δεν απάντησαν. Εάν δεν υπάρξει εξέλιξη και η Σαρλερουά δεν ανταποκριθεί στα «θέλω» της Αλκής, τότε ίσως ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για ένταξη του Σεμέδο στο δυναμικό της Ομόνοιας. Ο Πέτεφ έχει εκφραστεί θετικά για τον ποδοσφαιριστή, αφού θεωρεί ότι έχει τα στοιχεία για να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια. Είναι ψηλός, γρήγορος, με καλή ντρίπλα και σε εξαιρετικά καλή ηλικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Όποιος ενδιαφέρεται, καλώς να ορίσει»

Σημαντικό ρόλο στην κατάληξη που θα έχει η περίπτωση Σεμέδο, θα διαδραματίσει το ποσό που θα προσφέρει η Ομόνοια ως προκαταβολή για να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, οι πράσινοι παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα στην Αλκή για να ενισχύσουν την προσπάθεια απόκτησης του Γάλλου, παρόλο που στην Αλκή δεν «καίγονται» για προσθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολο για τον Εκίθα…

Οι όποιες εξελίξεις στο θέμα Σεμέδο (που μετρά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 γκολ) αναμένεται να προκύψουν τα προσεχή 24ωρα. Από τη στιγμή που η προσφορά της Ομόνοιας δεν είναι μακριά από τις απαιτήσεις της Αλκής και εφόσον το ενδιαφέρον της Σαρλερουά «παγώσει», τότε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί όλο και πιο κοντά στη μετακίνησή του στο «Ηλίας Πούλλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλέπει και Μπάρι η Ομόνοια (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ