aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡαμίρες: «Επιστρέφω στην Ομόνοια, θετικές οι εντυπώσεις στην Κύπρο»

Ραμίρες: «Επιστρέφω στην Ομόνοια, θετικές οι εντυπώσεις στην Κύπρο»

Στην Κόστα Ρίκα για διακοπές βρίσκεται ο Νταβίδ Ραμίρες και ανυπομονεί για την έναρξη της σεζόν με την Ομόνοια. Ο επιθετικός των πρασίνων, ήταν πρόσφατα καλεσμένος σε τηλεοπτικό ριάλιτι της χώρας του και αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα της ζωής του.

Διαβάστε επίσης: 17 Ιουνίου 1948: Και το όνομα αυτού, ΑΣΟΛ!

Γενικότερα, μίλησε για τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες του τόσο στις ομάδες που αγωνίστηκε όσο και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Παράλληλα, η Ομόνοια δεν μπορούσε να λείπει από τις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στη λίστα (και) οι Σαλίν – Γιοβάνοβιτς

Ο επιθετικός του τριφυλλιού μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια τονίζοντας πως θα επιστρέψει σύντομα στην Κύπρο: «Φεύγω από την Κόστα Ρίκα στις 28 Ιουνίου. Για την προετοιμασία θα πάμε Πολωνία και μετά θα επιστρέψουμε πίσω στην Κύπρο. Η σεζόν αρχίζει τον Αύγουστο και θα τελειώσει τον επόμενο Μάιο».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν αρκετά καλά στην Κύπρο και το ποδόσφαιρο που μπορούν να εφαρμοστούν και εδώ».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ