aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡάφα Λόπες: Του Ματ... το άλλο μισό!

Ράφα Λόπες: Του Ματ… το άλλο μισό!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο επιθετικός που έχει βάλει στο μάτι του εδώ και καιρό ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, ακούει στο όνομα Ράφαελ Λόπες και σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του Goal.com.cy αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους πράσινους.

Στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές πριν καιρό δεν προέκυψε συμφωνία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση απόκτησής του, καθώς ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Τσάβες. Στην καριέρα του ο Λόπες αγωνίστηκε μόνο σε ομάδες της Πορτογαλίας (Βαρζίμ, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μορεϊρένσε, Πεναφιέλ, Ακαντέμικα) και σε όλες είχε φουλ συμμετοχές, πετυχαίνοντας συνολικά 34 γκολ.

O Ράφα Λόπες, η Άβες και τα 140 χιλιάρικα (pics/vid)

Πρόκειται για παίκτη με διαφορετικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά από τον περσινό πρώτο σκόρερ του «τριφυλλιού», αλλά και του πρωταθλήματος Ματ Ντάρμπισαϊρ. Δεν είναι ο κλασικός επιθετικός που μένει στο… κουτί και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του.

Είναι ένας πιο περιφερειακός φορ, ο οποίος βγαίνει από την αντίπαλη περιοχή και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας, ενώ μπορεί να παίξει και στα δύο φτερά της επίθεσης αν του ζητηθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, για τον Ράφαελ Λόπες ενδιαφέρονται και ομάδες της πατρίδας του, όπως η Άβες που ανέβηκε φέτος στην Πριμέιρα Λίγκα.

Ράφα Λόπες: «Έρχομαι στην Κύπρο και την Ομόνοια»

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, ο Πιτ Φελτχούιζεν αναμενόταν αργά χθες βράδυ στην Κύπρο. Ο Ολλανδός κίπερ θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που συμφώνησε με την Ομόνοια. Οι πράσινοι αναμένουν και την απάντηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Γουίλιαμ Σοάρες στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία.

Ο Σοάρες «φέρνει» Φελτχούιζεν!

Φελτχούιζεν: Ανατροπή στην ανατροπή!

Σπουδαία κίνηση με τον Πιτ Φελτχούιζεν!

Κερδίζει έδαφος ο Πιτ Φελτχούιζεν στην Ομόνοια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ