aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρώτος σταθμός το Ερεβάν

Πρώτος σταθμός το Ερεβάν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν καλά-καλά αφήσει πίσω της την προηγούμενη σεζόν, η Ομόνοια γυρίζει σελίδα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια. Μεθαύριο, πριν καν να βγει ο Ιούνιος, οι πράσινοι θα πουν… καλημέρα Ευρώπη!

Οι υποχρεώσεις αρχίζουν νωρίς για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπάνατς Αρμενίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ομόνοιας αρχίζει από σήμερα αφού στις 10:00 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση της «Astra Airlines», με πρώτο σταθμό το Ερεβάν, εκεί όπου αναμένεται να φθάσει στις 13:05 τοπική ώρα (12:05 Κύπρου).

Το «τριφύλλι» θα αρχίσει την προσπάθειά του από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, προσδοκώντας ότι το ταξίδι θα είναι μακρινό. Παρά τις ελλείψεις στο ρόστερ, τις πολλές αλλαγές σ’ αυτό, την παρουσία νέου τεχνικού τιμ που θέλησε να επιφέρει νέα φιλοσοφία, στις τάξεις της Ομόνοιας επικρατεί αισιοδοξία για θετικό ξεκίνημα.

Ο Τζον Κάρβερ έδειξε ενδεκάδα Ευρώπης στο φιλικό με την ΑΕΚ (Παναγή – Καρλίτος, Όρσουλιτς, Παντελιάδης, Μαργκάσα – Χριστοφή, Φλορέσκου, Φυλακτού, Μπαντιμπάνγκα – Σέρινταν, Ντέρμπισαϊρ), ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να προβεί σε μια-δυο αλλαγές.

Μάλιστα παίζει να διαφοροποιήσει το σχηματισμό της ομάδας σε 4-2-3-1 (αντί 4-4-2), εξέλιξη που θα φέρει έναν εκ των Αγκάγιεφ ή Κλέιτον στο αρχικό σχήμα, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Επίσης, μοίρασε τον χρόνο στους Φυλακτού και Οικονομίδη (που αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο), ως παρτενέρ του Φλορέσκου σε ρόλο ανασταλτικών μέσων, με τον πρώτο που ήταν στο αρχικό σχήμα να έχει το προβάδισμα.

Οι πράσινοι θα κάνουν δυο προπονήσεις επί αρμένικου εδάφους. Η σημερινή θα γίνει σε γήπεδο που θα παραχωρηθεί στην ομάδα της Λευκωσίας και η αυριανή τελευταία στο «Vazgen Sargsyan Republican Stadium» (19:00), γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση.

Πριν από την τελευταία προπόνηση θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Τζον Κάρβερ. Η επιστροφή της αποστολής θα γίνει λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα και θα είναι στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ