aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠρώτη νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια U14

Πρώτη νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια U14

Την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟμόνοιαΑ U14. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα των πρασίνων κέρδισε εκτός έδρας τον Οθέλλο με 3-6.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε το παιχνίδι με τους: Παναγιώτου, Ιωάννου, Γρούτα, Χριστοφόρου, Θεοχάρους, Σωφρονίου, Κουτσού, Φουλιάς, Τ. Σωφρονίου, Ψηλογένη και Βιολάρη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Ευτυχίου, Ελευθερίου, Μπαρίς

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «πράσινοι», ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και σκόραραν έξι φορές, χάρη στα τέσσερα γκολ του Κουτσού και το ένα των Βιολάρη και Φουλιά. Το μόνο που κατάφερε ο Οθέλλος ήταν να μειώσει λίγο πριν από το τέλος σε 3-6.

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια U14 είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (01/10, 10:00) απέναντι στην Καρμιώτισσα εντός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ