aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρέσινγκ στον Σούστερ

Πρέσινγκ στον Σούστερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ντιρκ Σούστερ είναι ο εκλεκτός της επιτροπής, που κλήθηκε να αξιολογήσει υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ομόνοιας. Τι απομένει; Να τον πείσει ή καλύτερα να τα βρουν οι δυο πλευρές στους όρους της πιθανής συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Λεμονής θυμήθηκε την Ομόνοια!

Για να γίνει αυτό, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται μέχρι και τη Δευτέρα στην Κύπρο για να υπάρξει άμεση επαφή και συζήτηση, με στόχο ο σύλλογος της Λευκωσίας να αποσπάσει την υπογραφή του 49χρονου Γερμανού προπονητή. Οι συστάσεις που έχουν λάβει οι διοικούντες την Ομόνοια σε συνδυασμό με το έργο που έχει επιτελέσει, πρωτίστως στην Ντάρμσταντ αλλά και στην Άουγκσμπουρ, τους έπεισαν πως πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση και ιδανική λύση για τον «πράσινο» πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Λεβ αποθέωνε Σούστερ (pic)

Το οικονομικό είναι το σημείο που ίσως αποτελέσει το «κλειδί» και θα καθορίσει ή όχι τη σύναψη συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Επίσης, με κάθοδό του στο νησί μας, ο Σούστερ πέρα από την παρουσία του στο ντέρμπι της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα θα θελήσει να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εργαστεί. Δεδομένο θεωρείται πως, εφόσον τα βρει με το σύλλογο της Λευκωσίας, θα θελήσει να φέρει μαζί τους και τους στενούς συνεργάτες του.

Πρόκειται για τον προπονητή της χρονιάς το 2015, αλλά και ως αθλητική προσωπικότητα της Γερμανίας, ανεβάζοντας τις μετοχές του.

Διαβάστε επίσης: Το πέτυχε και αυτό ο Σούστερ

Ο Σούστερ, τότε, μιλώντας στο «Kicker» και αναφερόμενος στη μεγάλη τιμή που του έγινε είπε: «Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι τέτοιο μόνος μου. Είναι ομαδική δουλειά αυτή που έγινε στην Ντάρμσταντ και λίγοι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν».

Διαβάστε επίσης: Θέλει τον Γερμανό της

Μάλιστα, ο Γιοακίμ Λεβ εξέφρασε τον θαυμασμό του αλλά και τον σεβασμό του για τη δουλειά του Σούστερ: «Είναι κάποιος που έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φθάσει μέχρι εδώ που είναι τώρα αλλά και για να κατακτήσει δίκαια τον τίτλο της αθλητικής προσωπικότητας στη Γερμανία. Η Ντάρμσταντ αλλά και το έργο του Σούστερ δίνει στην Μπουντεσλίγκα ένα διαφορετικό χρώμα», είχε πει ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Και ξαφνικά Ντιρκ Σούστερ για την Ομόνοια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ