aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρέσινγκ σε Λώρη

Πρέσινγκ σε Λώρη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσοχή στην Ομόνοια είναι επικεντρωμένη σε πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ένα απ’ αυτά και ίσως από τα πιο σημαντικά, που απασχολεί τον κόσμο της Ομόνοιας, είναι η εκλογική Γενική Συνέλευση.

Η ημερομηνία αναμένεται να αποφασιστεί και να ορισθεί σήμερα (τελικά), στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου. Από τη στιγμή που το καταστατικό ορίζει όπως ανακοινωθεί δυο βδομάδες προηγουμένως, εκτός απροόπτου θα ορισθεί την πρώτη ή τη δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου.

Ο Δώρος Σεραφείμ, παρόλο που δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την πρόθεσή του, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον ότι δεν προτίθεται να επαναδιεκδικήσει την προεδρία του σωματείου. Εξέλιξη που οδηγεί σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Πληροφορίες του «Goal» επιμένουν ότι ο δρ Λώρης Κυριάκου δέχεται πρέσινγκ για να ηγηθεί συνδυασμού και ακολούθως του σωματείου. Φαντάζει και ως η μοναδική επιλογή.

Οι Βουλευτικές Εκλογές ολοκληρώθηκαν, το αποτέλεσμα για τον δρα Κυριάκου που ήταν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ στη Λευκωσία δεν ήταν το επιθυμητό, όμως έχει μια νέα πρόκληση ενώπιόν του. Να ηγηθεί ενός μεγάλου σωματείου όπως είναι η Ομόνοια. Φαίνεται να προβληματίζεται, όμως η Ομόνοια, την οποία υπηρέτησε και στο παρελθόν από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, φαίνεται να μην τον αφήνει αδιάφορο. Οι προσεχείς μέρες κρίνονται σημαντικές για την απόφαση που θα λάβει ο δρ Λώρης Κυριάκου.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα», ήταν η απάντησή του στο «Goal», σε ερώτησή μας αν προτίθεται να ηγηθεί συνδυασμού. Τοποθέτηση που φανερώνει πως δεν είναι αρνητικός. Οι διαβουλεύσεις που αναμένεται να έχει το προσεχές διάστημα θα ρίξουν φως. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, όμως αν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει τη στήριξη από ισχυρούς παράγοντες του συλλόγου, τότε θα είναι πιο κοντά στο «ναι».

Σε περίπτωση που η τελευταία λέξη του δρα Λώρη Κυριάκου είναι «όχι», τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή των δεδομένων και τον Δώρο Σεραφείμ να επαναδιεκδικεί την προεδρία του σωματείου. Για την ώρα, ο μόνος συνδυασμός που έχει επιδείξει ενδιαφέρον και παρουσίασε τις θέσεις του είναι ο «Εμπρός Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ