aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠλήγμα με τον Εκίθα, αναμονή για Παναγή

Πλήγμα με τον Εκίθα, αναμονή για Παναγή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν φτάνουν τα αμυντικά προβλήματα που παρατηρούνται στην Ομόνοια, ήλθε ο εκ νέου σοβαρός τραυματισμός του Μπόρχα Εκίθα. Ποδοσφαιριστής που μπορούσε να δώσει λύση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ισπανός στόπερ πέρασε από εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν αύριο. Εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση και εάν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, θα μείνει για διάστημα για ένα μήνα περίπου εκτός δράσης. Δεν έφθασε να επανέλθει ο έμπειρος αμυντικός και τραυματίστηκε εκ νέου, στερώντας από τον Πάμπο Χριστοδούλου μια επιλογή για την άμυνα. Μια αρνητική εξέλιξη για την ομάδα αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που παρουσιαζόταν αποφασισμένος να συνεισφέρει.

Όσον αφορά στο πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Παναγή στον ώμο και είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Φελτχούιζεν μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα με τον Ερμή, η σοβαρότητά του θα γνωστοποιηθεί αύριο. Αυτά είναι τα δύο προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ. Θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ο Χριστοφή και εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται να προκύψουν και πάλι αλλαγές σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ