aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάτε καλά; «Ελεύθερος ο Άρνασον;» (pic)

Πάτε καλά; «Ελεύθερος ο Άρνασον;» (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Συνέχεια στα δημοσιεύματα από τη Σκωτία που κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον της Αμπερντίν για τον Κάρι Άρνασον. Μετά το χθεσινό της «SUN» σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας pressandjournal.co.uk δημοσιεύει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τους μετεγγραφικούς στόχους της σκωτσέζικης ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρεται στην περίπτωση του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού της Ομόνοιας.

Νέος μνηστήρας καλεί Κάρι (pic)

Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο προπονητής της Αμπερντίν ενδιαφέρεται για τον Κάρι Άρνασον, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια. Ο Ισλανδός αγωνίστηκε και στον παρελθόν στην ομάδα μετρώντας 40 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Άρνασον μετακινήθηκε τον Ιανουάριο στην Ομόνοια, αλλά τώρα είναι ελεύθερος και ψάχνει για νέα ομάδα». Σαφώς και το ρεπορτάζ των Σκωτσέζων δεν είναι καλά διασταυρωμένο, αφού ο Άρνασον διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια για ακόμη έναν χρόνο και φυσικά δεν ψάχνει για νέο σύλλογο να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

«Στη λίστα της Κέρκυρας ο Άρνασον»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ