aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάει στον ΚΟΑ η Ομόνοια

Πάει στον ΚΟΑ η Ομόνοια

Η Ομόνοια με επιστολές της στον ΚΟΑ, ζήτησε συνάντηση για να συζητηθεί η πρότασή της για διαχείριση του Μακαρείου Σταδίου. Παρόλο που οι πράσινοι τις προηγούμενες μέρες άφησαν να διαρρεύσει πως είναι ενοχλημένοι αφού δεν πήραν απάντηση, τελικά ο Οργανισμός ανταποκρίθηκε και διευθετήθηκε ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, Ομόνοια και ΚΟΑ θα τα πουν στις 9 Ιουλίου.

Την Ομόνοια στη συνάντηση αναμένεται να εκπροσωπήσουν, τόσο μέλη της εταιρείας όσο και του σωματείου. Η πρόταση της Ομόνοιας, όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση – απάντηση στον ΚΟΑ, προνοεί κατεδάφιση του Μακαρείου Σταδίου και ανέγερση νέου σύγχρονου γηπέδου – στον ίδιο χώρο – και στο οποίο εκτός από την Ομόνοια που θα το διαχειρίζεται, θα μπορούν να αγωνίζονται και προσφυγικά Σωματεία. Θα πρόκειται για καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, καθώς ο στίβος θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ