Ουζόχο: Ο λόγος που μικροπαντρεύτηκε και η απάντηση σε όσους του βάζουν… χρόνια!

Μικροπαντρεύτηκε ο Φρανσίς Ουζόχο ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε και τον λόγο. Υπενθυμίζουμε πως ο 21χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, απέκτησε και πρόσφατα το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του.

«Ήταν μια προσωπική απόφαση. Προέρχομαι από μια οικογένεια που είναι πολύ θρησκευόμενη, όπως επίσης και η σύζυγος μου. Έτσι δεν μπορούμε να έχουμε φιλενάδες και φίλους. Δεν λέω ότι είναι ο λόγος που παντρεύτηκα, αλλά προσευχήθηκα γι’ αυτό. Ρώτησα τον πατέρα μου και κάποιους μεγαλύτερους από την οικογένεια μου και μου είπαν εντάξει, αν θέλω να το κάνω είναι δική μου απόφαση. Μου έδωσαν συμβολές και αυτό ήταν», ανέφερε για την επιλογή του να παντρευτεί στα 20 του χρόνια στην ιστοσελίδα thenationonlineng.ne.

«Οι ομάδες ξέρουν το όνομα μου, αλλά σε εθνικό επίπεδο, δεν με ξέρει κανείς. Είναι το ίδιο πράγμα. Όταν κάποιος δεν σε ξέρει, αλλά προσπαθεί να πει κάτι για σένα. Το παραδέχομαι, αλλά δεν μπορώ να έχω το φταίξιμο εγώ γι’ αυτό, γιατί είναι εκτός από τις δυνατότητες μου. Πρέπει να πω, ότι δούλεψα πολύ για την φυσική μου κατάσταση», απάντησε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως κάποιοι του καταλογίζουν πως κρύβει χρόνια.

Αν δεις φωτογραφία μου από τους K17 το 2013, δεν θα πιστεύεις την ανάπτυξη μου. Έπρεπε να δουλέψω και να αναπτύξω τον εαυτό μου. Δεν μπορείς να είσαι λεπτός κάτω από τα δοκάρια και να παίζεις με τον Μέσι, τον Ιγκουαΐν, κι άλλους. Για έναν αθλητή, ειδικά για έναν τερματοφύλακα, πρέπει να υπάρχει ανάπτυξη και αυτό έκανα. Δεν φταίω κάποιον που αμφιβάλλει για την ηλικία μου. Πρέπει να το αποδεχτώ. Είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να μάθω πως θα το αντιμετωπίσω», κατέληξε.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ