Ορτέγα: Ο λόγος που επέλεξε την Ομόνοια και οι φωτογραφίες με το… τρόπαιο

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «elheraldo.co» της Κολομβίας παραχώρησε ο Μικαέλ Ορτέγα. Ο άσος της Ομόνοιας αναφέρθηκε στην πρώτη θέση της ομάδας του και το μέλλον του.

Στις αρχικές του τοποθετήσεις μίλησε για την περίοδο της καραντίνας: «Πήραν δραστικά μέτρα, έκλεισαν όλα. Έπρεπε να στείλουμε μήνυμα για να κινηθούμε. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο από την αρχή. Ήμασταν 40 μέρες στο σπίτι και αργότερα ξεκινήσαμε προπονήσεις για δύο βδομάδες. Έπειτα η Κυβέρνηση και η Ομοσπονδία αποφάσισαν να σταματήσουν το πρωτάθλημα. Αποφάσισα να επιστρέψω στην Κολομβία. Μας έδωσαν 45 μέρες άδεια για διακοπές. Είμαι ήδη ένα χρόνο μακριά από την πατρίδα. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω αλλά πρέπει να επιστρέψω γιατί έχω πολύ καιρό να δω τα παιδιά μου»

Ακολούθως αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιλέξει να αγωνιστεί στην Ομόνοια, αλλά και στην πρωτιά: «Είναι διαφορετικό. Με κάνει χαρούμενο. Εγώ συμφώνησα με την Ομόνοια γιατί μου άρεσε το πρότζεκτ και ήθελα να παλέψω για το πρωτάθλημα. Πάνε 10 χρόνια να πάρει η Ομόνοια πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα γιατί ήμασταν κοντά στο να πάρουμε και το κύπελλο. Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και το δείχνει στα social media. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος εδώ. Επίσης έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια».

Για το αν θα υπάρχουν φωτογραφίες με το τρόπαιο; «(Γέλια) Το προηγούμενο Σάββατο μας κάλεσαν για φωτογραφίες. Φαντάζομαι είναι γι’ αυτό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ