aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: «Πρέπει να γίνει κόλαση...»

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Πρέπει να γίνει κόλαση…»

Κάλεσμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας, το Fan Club Lakatamia, προς όλους τους Ομονοιάτες να δώσουν δυναμικό παρών στο αυριανό ματς της ομάδας στο ΓΣΠ απέναντι στον Εθνικό.

«Πράσινε λαέ, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αύριο η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Εθνικό και με νίκη ανεβαίνει εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή. Σε μια τέτοια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, το ΓΣΠ πρέπει να γίνει κόλαση, πρέπει να ντυθεί στα πράσινα και να σείεται όταν θα ζητάμε το πρωτάθλημα! Αφήστε τα πάντα σε 2η μοίρα, αύριο η μάνα μας, η μάνα των γηπέδων παίρνει ξανά το χρυσό μολύβι και ετοιμάζεται να συνεχίσει την Ιστορία που αμέλησε τα τελευταία χρόνια!

Ομόνοια της Κύπρου καμάρι, πάρε τον θρόνο σου πάλι!

Υ.Γ: Με το τέλος του αγώνα μαζευόμαστε όλοι έξω από την βόρεια κερκίδα και αναχωρούμε μαζικά για το κλειστό του Αγ. Δομετίου όπου η μπασκετική Ομόνοια. Ένα τμήμα που απαρτίζεται από ανθρώπους που αξίζουν τον σεβασμό και την στήριξη του τεράστιου λαου της Ομόνοιας.

Για μια ζωή, αιώνια πιστοί…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ