aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: Διπλό κάλεσμα και κίνηση respect

Οργανωμένοι Ομόνοιας: Διπλό κάλεσμα και κίνηση respect

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Λακατάμιας μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρών του στο σημαντικό παιχνίδι των πρασίνων κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν τον Χρίστο Ζαχαρίου μέσω οικονομικής εισφοράς στον δύσκολο του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Αναλυτικά: «Αδέρφια, η ομάδα μας αυτή την Παρασκευή αγωνίζεται στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει για ακόμα μια φορά να δώσουμε το παρών μας και με τον δικό μας τρόπο να σπρώξουμε την Ομόνοια στην νίκη.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως, υπάρχει ακόμη ένα θέμα! Ο αδελφός μας, Χρήστος Ζαχαρίου παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, παλεύει για να επιστρέψει πίσω στα 6 του παιδάκια και στην αγαπημένη του σύζυγο, παλεύει για να ξαναδεί την βασίλισσα μας να επιστρέφει στο θρόνο της. Με πρόσφατη απόφαση της η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης για την οικογένεια του Χρήστου.

Εμείς, καλούμε όλο τον πράσινο λαό να δείξει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής του και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για μια μικρή βοήθεια. Τους λαχνούς θα μπορείτε να τους βρείτε έξω από τις κερκίδες του ΓΣΠ πριν την έναρξη του αγώνα της Παρασκευής. Η σκέψη μας είναι μαζί σου φίλε, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ