aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξανά στο προσκήνιο το κεφάλαιο «Χαλεπιανές»

Ομόνοια: Ξανά στο προσκήνιο το κεφάλαιο «Χαλεπιανές»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Tο κεφάλαιο «Χαλεπιανές» ξανά στο προσκήνιο για την Ομόνοια. Η παρουσία του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο όπως ήταν αναμενόμενο τροχοδρομεί εξελίξεις σε αρκετά «καυτά» θέματα που αφορούν τους «πράσινους», μεταξύ αυτών και το γηπεδικό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Είτε Ρομπέρζ είτε άλλος…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η Τράπεζα Κύπρου στην οποία ανήκει από το Απρίλιο του 2017 το συγκεκριμένο κομμάτι γης που αποκτήθηκε έναντι των οφειλών της ιδιοκτήτριας εταιρείας Lockwood Properties Limited προς την ίδια, επικοινώνησε με το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής Εταιρείας του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το θετικό σημάδι για το απόλυτο

Το τηλεφώνημα είχε ως σκοπό τη διευθέτηση συνάντησης ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο πλευρών (Τράπεζας Κύπρου και Ομόνοιας), με στόχο να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για εξαγορά των «Χαλεπιανών». Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Ομόνοια επιθυμούσε να αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο, με τη διοίκηση των «πρασίνων» να έχει αποταθεί επίσημα στην Τράπεζα Κύπρου εκφράζοντας το ενδιαφέρον της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρομπέρζ τούς κρατάει για τα καλά στο ακουστικό!

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Μάιο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Εταιρείας, Σταύρου Παπασταύρου, είχαν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις με την Τράπεζα Κύπρου, όπου οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει ένα τρόπο εργασίας και αν ενδιέφερε την Τράπεζα Κύπρου να πωλήσει τις Χαλεπανιές στην Ομόνοια. Το θέμα όμως είχε «παγώσει» για ένα διάστημα περίπου επτά μηνών και δεν πήγε στο παρακάτω στάδιο καθώς η Τράπεζα Κύπρου δεν είχε επικοινωνήσει.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση στα χέρια της Ομόνοιας, τί λέει ο μάνατζερ του Ραμίρες

Τελικά, κάλλιο αργά παρά ποτέ, καθώς όπως προαναφέραμε η Τράπεζα Κύπρου έχει επικοινωνήσει με την Ομόνοια για διευθέτηση νέα συνάντησης, η οποία είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας, δηλαδή πριν ο Σταύρος Παπασταύρου αναχωρήσει για την Αμερική την Κυριακή. Εάν δεν καταστεί δυνατό οι δύο πλευρές να βρεθούν εντός των επόμενων ημερών, τότε η επικοινωνία τους θα γίνει τηλεφωνικά και σε περίπτωση που βρεθεί κοινή συνισταμένη για να μπορέσει να προχωρήσουν το θέμα, τότε θα γίνει σίγουρα συνάντηση περί τα τέλη Νοεμβρίου όταν ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» θα έρθει ξανά στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι απαιτείται για να καταφέρει να διακριθεί

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Ομόνοιας αξιολογεί και άλλα τεμάχια γης για αγορά, με στόχο την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου για την ομάδα, ενώ ανοιχτό παραμένει ακόμη και το θέμα του Μακάρειου, για το οποίο υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση των «πρασίνων» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΚΟΑ για ανέγερση νέου γηπέδου στον χώρο του Σταδίου της πρωτεύουσας, με τη χρηματοδότηση του έργου να προέρχεται από κρατικές χορηγίες που δικαιούται η Ομόνοια και το υπόλοιπο ποσό θα το καλύψει η ίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ