aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τρισδιάστατα» πιτσιρίκια!

Ομόνοια: «Τρισδιάστατα» πιτσιρίκια!

Ήταν και πάλι πρωταγωνιστές, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη νίκη της ομάδας τους επί της ΑΕΛ (3-0).

Πρώτο χτύπημα: Ο 19χρονος (και MVP στο χθεσινό ματς) Μαρίνος Τζιωνής «άδειασε» τον Μπρούνο Σάντος και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ερνέστ Ασάντε για το 1-0 στο 64΄. Δεύτερο χτύπημα: Έφταναν και περίσσευαν 16 λεπτά στον επίσης 19χρονο Ανδρόνικο Κακουλλή για να περάσει την μπάλα πάνω από τον Ζοσιμάρ Βοζίνια, εκμεταλλευόμενος την πανέξυπνη πάσα του Βίτορ Γκόμες, γράφοντας το 2-0 στο 89΄. Τρίτο χτύπημα: Ο Μαρίνος Τζιωνής σε εκτέλεση κόρνερ, είδε την κίνηση στην περιοχή του Λοΐζου Λοΐζου που πέρασε ως αλλαγή, του πέρασε την μπάλα και ο 16χρονος κέρδισε πέναλτι (σωστή υπόδειξη), με τον Ερίκ Μποτεάκ να γράφει τον επίλογο στο 90+4΄. Ομόνοια-ΑΕΛ 3-0!

Τα πιτσιρίκια των πρασίνων, λοιπόν, έκαναν άλλη μία φορά τη δουλειά και μάλιστα σε αγώνα με την «υφή» του ψεσινού στο ΓΣΠ, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον Χένινγκ Μπεργκ που τους εμπιστεύεται. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν διστάζει να τους ρίχνει στην μάχη σε μεγάλα παιχνίδια, επιλογές οι οποίες τον δικαιώνουν. Πλέον, ίσως να μην είναι… μικροί, αλλά ολοκληρωμένη ποδοσφαιριστές που χρειάζονται δουλειά και λεπτά συμμετοχής για να ανέβουν σε ψηλό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ