aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρία κεφάλαια και μία άφιξη

Ομόνοια: Τρία κεφάλαια και μία άφιξη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται τις μέρες του Πάσχα ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα έλθει τη Μεγάλη Παρασκευή, 26 Απριλίου. Θα κάνει με οικογενειακά του πρόσωπα το Πάσχα, ενώ θα θελήσει να «τρέξει» θέματα που απασχολούν την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Όχι» Δικαστηρίου στη διαμάχη με PrimeΤel

Ως γνωστόν, ανοιχτά κεφάλαια και πολύ σημαντικά είναι αυτά των τηλεοπτικών και η έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Όσον αφορά το πρώτο, η προσπάθεια των πρασίνων για μονομερή τερματισμό έπεσε στο κενό σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ενώ για το δεύτερο εκφράστηκε ήδη η δυσαρέσκεια του «τριφυλλιού» προς τον ΚΟΑ. Επίσης, αν και έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του, θα θελήσει να έχει συναντήσεις μαζί τους, αναλύοντας το κεφάλαιο προγραμματισμός και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Ο ΚΟΑ απαντά στην Ομόνοια: «Είναι ανοησίες αυτά για παρεμβάσεις»

Γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά πως, αυτή τη φορά δεν επιτρέπονται τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και προσδοκεί ότι οι επιλογές που θα γίνουν θα καταστήσουν ισχυρή την ομάδα. Ενδεχομένως να θελήσει να μιλήσει για τη νέα προσπάθεια, αναλύοντας τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, παρόλο που είναι πιθανό να το κάνει και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ