Ομόνοια: Δύο νεοαποκτηθέντες στο «περιθώριο», τρεις με μόλις 247’ λεπτά μαζί

Αυτοί με τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πλείστοι ξένοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι. Την ίδια ώρα, δύο απ’ αυτούς που ήλθαν το καλοκαίρι, μετρούν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε διάστημα τριών μηνών παρά κάτι μέρες από τα τέλη Αυγούστου που άρχισε το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Τομάς Χούμποτσαν ο οποίος αποκτήθηκε αρχές Σεπτεμβρίου με το καθεστώς του άνεργου και συμμετείχε μόνο σε τρία ματς κι αυτά ως αλλαγή με συνολικό χρόνο 27 λεπτά, ενώ ο δεύτερος είναι ο Ζοέλ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος νεαρός δεξιός μπακ, έπαιξε στην πρεμιέρα (90λεπτο) με τη Δόξα (2-0 στο Μακάρειο) και ακολούθως έμεινε στον πάγκο (ούτε ως αλλαγή δεν αγωνίστηκε), ωστόσο όπως είπε πρόσφατα ο Σίμος Ταραπουλούζης, πρόκειται για σημαντική μονάδα και θα έλθει η στιγμή που θα υπολογίζεται περισσότερο. Άλλωστε, οι δυνατότητές του φάνηκαν στα φιλικά του περασμένου Καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, οι τρεις πιθανές κινήσεις

Από την άλλη, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χάρη Μαυρία, δεν μπορούν να αναγκάσουν την τεχνική ηγεσία να προβεί σε αλλαγές στο δεξιό άκρο της άμυνας, εφόσον δεν θεωρείται απαραίτητο.

Ακόμη, ο Φεντόρ Μίκου μετρά μόλις 130 λεπτά σε 4 αγώνες, όμως, ο Λατίνος φορ ταλαιπωρείται εδώ και λίγες εβδομάδες από τραυματισμό και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε στο «μάτι» τον Σέρινταν ενόψει Ιανουαρίου

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ