aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τόσο κοντά (και τόσο μακριά) με το νέο «αφεντικό»

Ομόνοια: Τόσο κοντά (και τόσο μακριά) με το νέο «αφεντικό»

Η επισημοποίηση της πρόσληψης του Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς και κυρίως η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου, συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι σύντομα θα προκύψει ανακοίνωσή πρόσληψης προπονητή στην Ομόνοια. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είχε συνάντηση με τον τον Κύπριο επενδυτή, τον οποίο ενημέρωσε  για όλες τις διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο αεροπλάνο για προπονητή και παίκτες ο Άνχελ Γκόμεθ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με το νέο αφεντικό του πράσινου πάγκου. Τόσο κοντά που δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη, όμως ταυτόχρονα οι πρωτευουσιάνοι είναι τόσο μακριά όσο οι υπογραφές δεν μπαίνουν στα σχετικά συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «μνηστήρες» για τον Χριστοδούλου της Ομόνοιας

Φλερτ με διάφορους προπονητές υπάρχει, έντονο μάλιστα, κι απομένει να καταλήξει σε γάμο άμεσα με κάποιον εκ των υποψήφιων του Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς. Οι αποφάσεις λαμβάνονται πάντα από τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή που συνιστά… υπομονή και ο οποίος αύριο θα αναχωρήσει για το εξωτερικό. Το ταξίδι αφορά, εκτός από το θέμα προπονητή και διάφορα άλλα θέματα του προγραμματισμού της Ομόνοιας όπως επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ