aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Τόσο χάλια ήταν, τελικά;

Oμόνοια: Τόσο χάλια ήταν, τελικά;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο προπονητής της Oμόνοιας, Γιάννης Αναστασίου κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα να μιλήσει στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης κάνει αναφορά στα κακώς κείμενα που επικρατούσαν στο «Ηλίας Πούλλος» πριν αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι με την Ανόρθωση, απάντησε ορθά-κοφτά σε ερώτηση κατά πόσο οι πράσινοι μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους στο τέλος της σεζόν: «Να κάνω μαγικά; Δεν γίνεται. Θα φανεί στην πορεία αν θα προλάβουμε», απάντησε όλο νόημα το νέο αφεντικό του τριφυλλιού τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του υποχώρησαν χωρίς να πάρουν εντολή, δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O ποδοσφαιριστής που «εξαφάνισε» ο Αναστασίου

«Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε, δεν θέλουμε να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Δεν αλλάζει η νοοτροπία από την μια μέρα στην άλλη», συμπλήρωσε ο Αναστασίου και φαίνεται πως θέλει να αλλάξει πολλά στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο 45χρονος προπονητής παρέλαβε μία ομάδα που δεν «έκτισε» ο ίδιος και οι βάσεις της οποίας δεν ήταν στέρεες. Άλλωστε, μόλις την περασμένη Παρασκευή μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας έριξε «μπηχτή» λέγοντας πως πλέον οι ποδοσφαιριστές πάνε στο Γέρι και σπαταλούν ώρες για να βελτιωθούν και όχι απλά να προπονηθούν.

Διαβάστε επίσης: «Μετεγγραφή – έκπληξη από Ελλάδα για τον Αναστασίου στην Ομόνοια»

Στις μόλις λίγες βδομάδες παρουσίας του στον πάγκο της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου έχει να διαχειριστεί πρόβλημα φυσικής κατάστασης, όπως ο Άνχελ Γκόμεθ πιστοποίησε, κακών επιλογών ποδοσφαιριστών (αν κρίνουμε από τον παραγκωνισμό συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι), λανθασμένης νοοτροπίας, μαζεμένων τραυματισμών και απώλεια 15 βαθμών!

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: «Χαμός» στα ψηλά, πέντε ομάδες σε απόσταση τριών βαθμών

Ας μην ξεχνάμε ότι από τους 17 χαμένους βαθμούς στις δέκα πρώτες αγωνιστικές ο Αναστασίου χρεώνεται μόλις τους δύο. Επομένως, σωστά κάνει και (μάς) υπενθυμίζει τι παρέλαβε, κρατά χαμηλό… καλάθι και επιχειρεί σταδιακά να βελτιώσει την ομάδα του.

«Δουλεύουμε πολύ καλά, οι εντάσεις ανεβαίνουν στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια στοιχεία, η ομάδα είχε πέντε ήττες, δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπαθούνε», κατέληξε ο Γιάννης Αναστασίου που αφήνει εκτεθειμένους όσους ανέλαβαν το καλοκαίρι να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ