Ομόνοια: Το τρίτο… μηδενικό, ο Ντούρις και οι μετεγγραφές

«Άσφαιρη» παρέμεινε η Ομόνοια στο φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (0-0), παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι πράσινοι δεν βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα σε τρίτο διαδοχικό φιλικό, καθώς ούτε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (0-3) ούτε με την Ζαλαεγκερζέγκι (0-1) κατάφερε να σκοράρει.

Σαφώς και τέτοιου είδους φιλικά είναι μονάχα για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βλέπουν, βελτιώνουν και προχωρούν ώστε να φτάσουν το «τριφύλλι» στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Μίχαλ Ντούρις βρίσκεται στο στρατόπεδο των πρασίνων τις τελευταίες μέρες και χρειάζεται χρόνο ώστε να βρεθεί η χημεία με τους νέους του συμπαίκτες. Εξάλλου, κόντρα στους ερυθρόλευκους κατάγραψε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της Ομόνοιας (30’).

Ο Νεόφυτος Λάρκου εντατικοποιεί τις προσπάθειες για απόκτηση επιθετικού από το πάνω ράφι, όπως επίσης και ακραίου επιθετικού, μιας και η περίπτωση Ακιντόλα τράβηξε πολύ. Η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι στο τραπέζι της Μίντιλαντ, ωστόσο καμία εξέλιξη δεν προκύπτει τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι, η ομάδα προγραμματισμού έχει στρέψει ήδη την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις, με τις επόμενες μέρες να χαρακτηρίζονται ως καθοριστικές ως προς την επίτευξη συμφωνίας με τους εκλεκτούς.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ