Ομόνοια: Το στοίχημα για μονοψήφιο αριθμό μετεγγραφών

Μετά από χρόνια, η Ομόνοια στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο θα περιοριστεί σε λίγες προσθήκες...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κάθε καλοκαίρι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η Ομόνοια προχωρούσε πάντοτε σε διψήφιο αριθμό μετεγγραφών. Το ράβε-ξήλωνε στο ρόστερ του «τριφυλλιού» έγινε κανόνας, κάτι που προτίθεται να αλλάξει στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Το στοίχημα για μονοψήφιο αριθμό μετεγγραφών φαίνεται να το κερδίζει η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων, αφού το περασμένο καλοκαίρι πέτυχε στην πλειοψηφία των μετεγγραφών.

Ο αριθμός, βεβαίως, θα κριθεί και από τις υποσχετικές, τόσο των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού (Φρανσίς Ουζόχο, Κοστέλ Παντίλιμον, Μίκαελ Λούφτνερ, Νταβίντ Ακιντόλα) και κάποιους θα θελήσει να τους διατηρήσει αλλά και αυτούς που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί (Φάνος Κατελάρης, Ζοέλ Περέιρα, Νταβίντ Ραμίρες, Αλέξανδρος Αντωνίου).

Όποτε, λοιπόν, κι αν ανοίξει η μετεγγραφική περίοδος αφού με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, στην Ομόνοια θα είναι στην ευχάριστη θέση να κινηθούν για πρώτη φορά μετά από χρόνια για λίγες μετεγγραφές. Πλέον υπάρχει ο βασικός κορμός. Το γεγονός αυτό, θα επιτρέψει στην Ομάδα Προγραμματισμού σε συνεννόηση με τη διοίκηση, να διαθέσουν συγκεκριμένο ποσό για προσθήκες, έχοντας την ευχέρεια να προσφέρουν υψηλότερα συμβόλαια.

Με αυτό τον τρόπο, θα είναι σε θέση να εντάξουν στο ρόστερ ακόμη πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν τη διαφορά και θα αυξήσουν τις πιθανότητες άλλης μιας πετυχημένης σεζόν. Άλλωστε, ο στόχος είναι, η Ομόνοια να γίνει και πάλι μόνιμη πρωταγωνίστρια και να επιστρέψει στους τίτλους. Για την ώρα αυτό που σκέφτονται, πρωτίστως, στην Ομόνοια είναι την εξέλιξη με το πρωτάθλημα, πότε θα επαναρχίσει για να ολοκληρωθεί και υπάρχει χρόνος για την επόμενη σεζόν και τις μετεγγραφές, παρόλο που η Ομάδα Προγραμματισμού ψάχνει συνεχώς.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ