aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πιο σημαντικό… μέχρι το επόμενο

Ομόνοια: Το πιο σημαντικό… μέχρι το επόμενο

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (26/01, 19:00), θέλει να κερδίσει το «τρίποντο», να εκμεταλλευτεί τις απώλειες στην «Αρένα» και να κάνει μεγάλο βήμα για την εισδοχή της στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό τους αγώνα μέχρι φυσικά τον επόμενο δίνουν, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του. Στην Ομόνοια, γνωρίζουν ότι μια πιθανή νίκη τους στο «Στέλιος Κυριακίδης» ίσως να τους φέρει μέσα στην εξάδα ή μια «ανάσα» από αυτήν, καθώς ΑΕΚ και Ανόρθωση αναμετρούνται μεταξύ τους στην «ΑΕΚ Αρένα».

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι, κι αυτό καθότι οι ποδοσφαιριστές του Ζέλικο Κόπιτς μετά την τιμωρία τους (αφαίρεση έξι βαθμών) βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και «καίγονται» για βαθμούς. Παρόλα αυτά, η Πάφος FC, έδειξε ότι διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και είναι πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη ομάδα πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Άλλωστε υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου κέρδισε την Ομόνοια με 4-2 στο ΓΣΠ.

Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι το πιο πιθανόν να παραταχθούν ξανά χωρίς τον Ζίβετς, ενώ στην εξέδρα θα βρίσκονται Ντάρμπισαϊρ (τραυματίας) και Σοάρες (συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών). Ωστόσο, στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού θα είναι ο Κούσουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) με την Νέα Σαλαμίνα αλλά και οι Τζιωνής, Μανρικέ που ακλουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ