Ομόνοια: To πιο δύσκολο εμπόδιο για τον «εκλεκτό» μέσο

Παίκτες που θα διαθέτει και ποιότητα και εμπειρία...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο στόχος για την μεσαία γραμμή αναγνωρίστηκε, μένει να πει το «ναι» ο ποδοσφαιριστής στην πρόταση του Άνχελ Γκόμεθ για συνεργασία με την Ομόνοια. Αυτό ίσως να είναι και το πιο δύσκολο για τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», που στόχευσε ψηλά. Θέλει στην ομάδα του έναν έμπειρο και ποιοτικό μέσο ποδοσφαιριστή, που να τον γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκόμεθ βρήκε τον «εκλεκτό»

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε ο Γκόμεθ και είναι θέμα χρόνου, πλέον, να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Πληροφορίες μας φέρουν τον Ισπανό να έχει προσεγγίσει συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, που πληροί τα πιο πάνω, είναι έτοιμος αφού ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας στην οποία ανήκει, μένει να βρεθεί ο τρόπος για να μείνει ελεύθερος και να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Βάζει τέλος στην φημολογία για Ζαΐλσον

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής, εκτός απροόπτου θα φθάσει στο τέλος του και ο σχεδιασμός της ομάδας, παρόλο που ποτέ μην λες ποτέ. Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 31 Αυγούστου και μέχρι τότε όλα είναι πιθανά. Ο Γκόμεθ, όμως, δείχνει να εμπιστεύεται τις επιλογές του και από ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έδειξαν πολλά πράγματα, αναμένει να το κάνουν στην πορεία αφού θεωρεί πως θέλουν τον χρόνο τους.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ